Den 27 smäller det

Den 27 och jag har en fet lärarlön á typ 8500 att förfoga över. Så blir det när man jobbar 40% och lever la dolce vita. Vad göra med denna min rikedom? Konsumera antar jag.
Jag har ännu inte beställt alla grejer jag behöver, vilket är rätt dumsnålt gjort av mig. Till mitt försvar ska sägas att jag väntar på den slutgiltiga offerten som ska bespara min för dagen välfyllda plånbok på samma gång som den ger mig massa coola gadgets som senare kan haverera fullständigt i den fuktiga, salta brisen.

Vindrodret är i alla fall på gång! Det fastnade i tullen flera dagar och blev försenat, men nu har jag fått besked om att det kommer till postterminalen i Kramfors nästa vecka.

I övrigt ska jag säga att båten är seglingsklar. Riggen är trimmad efter bästa förmåga, seglen sitter på plats och mer behövs väl inte? Det som vore prima är en stabil motor, och där är jag inte riktigt för tillfället. Efter en undersökning igår visade det sig att jag har ett oljeläckage att grubbla på. Pentan är också lite trögstartad varje gång den är kall och inte körd på ett tag. Jag fick tips om att kontrollera någon backventil i bränslepumpen, och det ska jag nog göra efter dagens låååånga dag i skolan (1030-1600).

Rätt spretigt inlägg. Men så ligger landet just nu.