Topptur

image

De som följde min blogg tidigare vet kanske att jag och Emil en dag cyklade med Igor från Polen. Igor är här nu också och igår cyklade vi tillsammans. Den rätt benstarke polacken föreslog en tur till San Bartolome vilket skulle innebära några branta uppförsbackar. Han var nämligen intresserad att se hur bra min Brompton var. Jag ställde naturligtvis upp som försökskanin. Det blev en rätt jobbig upplevelse i gassande sol. Vi klättrade och klättrade och Igor växlade ner men inte jag för jag cyklade redan på lägsta växeln. Sen tog vi en paus och Igor föreslog att vi skulle förlänga turen med en mil, för vi ville väl inte hem än? Tydligen inte, så vi fortsatte uppåt ett tag till. Sen var det nerför och då var vi naturligtvis tillbaka i marinan på nolltid.

Efter utflykten var jag helt slut och det enda jag orkade var att kolla på champions league och sen sova. En bra dag helt enkelt.

Idag vet jag inte vad som händer.

One thought on “Topptur

  1. Hej Isak! Kul att läsa om din resa du gjort genom ett halvår-år snart! Har följt dig och din resa till och från och tycker det är väldigt intressant! Vilken historia detta blivit! Vet ej om du befinner dig i Östersund nu men hoppas du har kul, vad du än hittar på nu efter seglingen! Ha de gott / Matilda från Gudmundrå, nu mera bosatt i Göteborg på gymnasiet.

Comments are closed.