Acklimatisering

Hej!

Jag börjar komma in i livet här hemma och försummar mina dagar på gammalt storslaget sätt. Jag får lite gjort och rätt mycket ogjort, men jag måste ju få vila upp mig efter den mödosamma resan. Dagarna passerar fort utan att några större sensationer och jag tänker att jag borde skriva men tar mig inte för.

Det är på ett sätt synd att det är juletider och att alla människor är lediga, för det försvårar mitt arbetssökande. Jag har till exempel fått ett möte bokat med rektorn på Ådalsskolan, men inte förrän 19 januari. Jag har fått många andra tips också, men det är svårt att få något flyt och skapa en rörelse framåt i dagarna före doppardagen. Fast det är bara en känsla, för jag har knappt försökt. Jag rekognoserar snarare, gör en undersökning av marknaden för att senare slå till hårt och skoningslöst.

I övrigt spelar jag och Simon rätt mycket pingis. Jag har även tränat alla dagar och igår sparkade jag till och med boll med Kramfors i Ådalshallen. Fantastiskt roligt även om jag själv inte höll måttet på långa vägar. Skyttekung utanför Alicante är tydligen ingen garanti för att kunna stå sig i snålblåsten i Västernorrland.

Jag ska skriva lite mer så fort jag bestämt riktning på bloggen.

Allt fetare och starkare,

Isak