Firande och inflyttningsfest!

Juldagen tog musten ur mig häromdagen och igår var jag fullkomligt bedrövlig. Men nu är jag åter uppstigen ur sängen i mitt kyffe som jag nästan kan kalla mitt eget. Det är nämligen så att jag har tillgång till ett rum utanför mina föräldrars trygga fristad på Babelsberg. Inne på tidningshuset. I redaktör Åmells gamla kontor. Det är kallt om golvet och förutom sängen väldigt sparsamt inrett. Men det är ungefär som jag vill ha det. Igår hade jag mina första besökare som under ölens inflytande gjorde sig väldigt lustiga både på min och kyffets bekostnad. Såhär in hindsight kan jag säga att det nog var själva inflyttningsfesten, utan att varken jag eller mina ädla gäster var medvetna om det eller tänkte på det under själva tillställningen. Jag kan lägga upp en bild eller två lite senare!

Juldagsfirandet var hur som haver väldigt lyckat! Det var många som uttryckte sig så fint och snällt angående min resa och mina skriverier och det är jag hemskt tacksam för! Mycket nöje!

Idag är jag på hugget och jag ska försöka få saker och ting gjorda. Skriva på vad som går under arbetsnamnet tal till nationen som kommer till allmän kännedom på tisdag via P4 Västernorrland. Jag ska ömt börja vårda min nuvarande livskamrat och platoniska kärlek Sofia och hitta riktningen inför det kommande året.

Okej. God fortsättnig på eder alla!

I toppform,

Isak