Saker som gör sig själva

Idag vaknade jag rätt sent och blev stressad, för mina shorts hade legat i tvätten och skulle vara blöta. Jag har bara ett par. Jag klev upp och gick på jakt efter den blöta tvätten. Detta var alltså första natten i ett nytt boende, så jag hade inte riktigt koll på rutinerna. Jag hittade ganska fort mitt byte, hängandes på en tvättlina på balkongen, i solen. Lika knastertorr som universitetets kurslitteratur.

Jag gick tillbaka till sovrummet där Jens fortfarande drog sig. Han är skicklig på att vila faktiskt. Nåja, jag berättade för honom att tvätten var torr och att man skulle kunna tro att den inte hänger sig själv, men att den faktiskt hade gjort det den här gången.

Jag FÖRSTÅR naturligtvis att det var min värd som hängt tvätten i morse och jag tackade hjärtligt för det. Hon verkar trevlig den här värden, fast hon röker mycket och hon låter inte helt sund när hon hostar. Igår när vi kom hem från träningen (som kan avhandlas senare) luktade det även rätt mycket fylla i lägenheten. Men så kan det vara ibland.

Klargörande angående shortsen. Jag kan inte ha långbyxor på dagarna, för det är alldeles för varmt. Hejdå!