Avresa

Tjena!
Solen skiner här utanför och jag ska snart ge mig iväg. Jag tänkte att jag skulle göra en kort uppdatering även om jag inte har mycket att berätta. I går genomförde jag seriösa lagningar av cykelns slangar som ser ut som gamla lapptäcken.
imageJag blev tvungen att springa bort till kinesen på hörnet för att köpa nya klisterlappar. Det är tydligen så att Spaniens motsvarighet till Clas Ohlson heter ”Chinese Bazaar” och dylikt, och där hittar man allt mellan himmel och jord. Det är väldigt trevligt för den skandinaviske konsumenten att dessa butiker inte stänger för siesta mitt på dagen, eftersom jag allt som oftast gör mina ärenden vid den tiden på dagen.

Jag har nu i två dagar ätit mig fet och stark och känner mig peppad för att ge mig iväg ännu en gång. Jag har hittat en värd i Estepona som ligger cirka 65 kilometer härifrån och dit hojar jag i dag. Sedan tar jag mig till Tarifa i morgon och tar färjan över till Tangier till kvällen. Jag har en värd som inväntar mig även där. Sedan tror jag Flora ansluter lördag morgon, men det är jag inte säker på och det återstår att se. På ett sätt vill jag ha sällskap, och på ett sätt vill jag vara ensam. Men oavsett vad som händer är det förstås bästa lösningen, så det är bara avvakta och njuta!

Igår kväll tittade jag, Petri och några av hans arbetskamrater på Premier league. Chelsea vann med 3-0 och 36-åriga Drogba var ett monster. Det tycker jag ger hopp om framtiden!

May the force be with you. And me.

Isak