Una persona nueva

image

Hej!
Igår smög jag som en ninja iväg till en frisör innan mina vänner på bryggan hade vaknat till liv. Jag tror mannen som höll i saxen hette Chico eller Choco eller något liknande. Han var en kort ganska chic liten gubbe utan hår på huvudet och han pratade ingen engelska. Mitt spanska vokabulär gällande saxar, tupéer, polisonger och pottfrilla är väldigt begränsat, så jag och Chico förstod inte varandra så bra. Ifall han nu pratade om pottfrisyrer och tupéer, vilket jag inte tror.
Han tog i alla fall upp ett frisyrmagasin fullt av damer, och när det till sist dök upp en välgroomad herre fick jag mest nicka och säga ”mas o menos”. På bilden ser ni alltså resultatet. ”Una nueva persona” tyckte Chico efteråt, och det kunde jag både förstå och hålla med om.

Senare på dagen cyklade jag och Swedish Neptune till IKEA och sedan hade vi bjudning på båten. Riktigt skoj var det. Mycket chips och godis, Fanta och barn. Eftersom jag ännu ej är 30 anslöt jag mig som lekgubbe till barnaskaran och efter en stund var vi absorberade i mörkerkurragömma inne på båten. Jag, Kuhelis döttrar och en tysk tjej som heter Lupita. Jag var som ett spöke i båten och barnen kunde inte hitta mig förrän de fick tips från de vuxna. Efter den omgången fanns i stort sett inga gömställen kvar, men vi öste på ändå till det var läggdags. Nästa gång ska vi nog använda en större båt för dessa lekar.

Idag ska vi segla vidare. Jag blir alltså ensam. Spännande va?!

One thought on “Una persona nueva

  1. hahaha! om det bara funnits nån turistspanska-kurs som vi kunnat gått på gymnasiet så hade det där varit lungt!

Comments are closed.