Storage wars och gymprutande

bild(1)

Ännu en gång Emil vid spakarna. Som vi redan konstaterat i tidigare inlägg så har livet sin gilla gång här i fisk- och surfstaden Peniche. I det stora hela går det ut på att vakna, äta en orimligt stadig frukost och sedan bege sig mot de stora vågorna eller träna. Efter någon av dessa aktiviteter vankas det en orimligt stadig lunch, därefter går vi till ett ställe som heter Tres As eller liknande för att hålla er uppdaterade kring vår inrutade vardag. Det är inte omöjligt att vi, vid valfritt tillfälle, slänger in en sov- eller läspaus som brukar vara omkring en timme (plus minus en timme).
Kvällarna har på slutet präglats av filmtittande, då med fokus på Star Wars men som bilden avslöjar ville vi igår krydda ”Wars-temat” med ett avsnitt av den underhållande och även helt overkliga serien Storage wars.

Idag har vi dock varit väldigt duktiga då vi besökte ett närliggande gym. Väl där konstaterades att priset för ett enstaka besök på ett gym, även i utlandet, är orimligt högt. Den överdrivna taxan var däremot inte något som avskräckte dessa två adrenalinstinna pöjkarna som för dagen hade siktet inställt på den förslappade ryggmuskulaturen. Isak prutade ner priset en aning och två timmar senare lunkade vi ut från anläggningen med gott humör och två nystulna handdukar.

Om spådomarna kring väderleken och framförallt vindens riktning är sanna så planerar vi att lämna Peniche för Lissabon tidigt på lördag morgon. Det känns roligt och för mig spännande då jag får ytterligare en chans att kriga mot sjösjukan och dess symptom.

One thought on “Storage wars och gymprutande

 1. Ship ohoy Sylwia!
  Måste ju tacka för det eminenta 70-tals-vykortet som landade idag!! Riktigt trevligt med hederlig korrespondans. Påminner onekligen om svunna tider då flygplansterrorister nästan kunde anses som sexiga.
  Hoppas ni lever och frodas! Hemma är det rätt lugnt som vanligt, väntar på vintern och snön kan man säga.
  Om du styr kosan hemöver i vinter så blir det absolut en feting i valfritt spel!

  Keep the Jolly Roger flying high! /Grimma

  ps. Om det känns tungt ute på havet och du behöver inspiration så är det bara att slänga på Pile Of Skulls så löser det sig!

Comments are closed.