”Jag måste nog tänka över mitt liv en stund”

bild

Det är mycket att tänka på här ute i vida världen. Vart man ska ta vägen, när man ska åka hem, vilken film man ska se ikväll och från vilket håll vinden blåser från de närmaste dagarna. Med alla dessa parametrar i åtanke blir det ibland lite struligt i hjärnkontoret och idag efter en lång promenad med dunkande skoskav stjälpte jag ur mig kommentaren ”Jag måste nog tänka över mitt liv en stund” som Emil fann så putslustig att det bevärdigades ett omnämnande här. Efter att ha funderat ett tag har jag/vi i alla fall kommit fram till att Star Wars Episode III: Revenge of the sith blir kvällens huvudnummer, att vindarna är från fel håll ett tag till och att jag inte vet när jag ska åka hem eller vart jag ska ta vägen.

Jag pratade med Kuheli alldeles nyss. De funderade på samma saker som jag uppenbarligen. Deras nya idé verkar vara att åka hem till trygga och kalla Åre till jul, äta späckad gris och rimmad ost och komma igång med något sorts vanligt liv igen. De vet dock inte om de ska lämna båten på Kanarieöarna eller på Algarve på grund av brist på information. Priserna skiljer sig och så vidare.

Emil pratar om att jag ska ta båten till Kanarieöarna, och det verkar ju rimligt. Det är väl dit jag vill? Då är det väl dit jag ska? Jag tror det får bli så i slutändan, och komma hem någon gång i början på nästa år.

Bilden i topp visar förresten precis hur jag såg ut efter att jag sa denna mycket finurliga kommentar.

Kram kram från Isak och Emil.