Som konserverade sardiner

Ojvoj vad det händer grejer. Igår var vi i Amsterdam med allt vad det nu innebär, och nu är vi i Dan Haag och upplever nya saker.

Besöket i huvudstaden igår var mycket lyckat. Vi letade upp Jessica och hennes kompis Sina som satt på ett gemytligt hak och drack öl. Vi gjorde dem sällskap och gick sedan och åt middag innan vi tog bussen tillbaka till båten. Det kändes som vi hann med mycket i stan även om vi inte var där särskilt länge. Helst hade vi väl stannat någon dag till, för det var helt rätt vibbar där, men resan skulle gå vidare så det var bara att förbereda sig för avfärd.

Ugh. Jag orkar inte fortsätta skriva av någon anledning. Det känns övermäktigt för tillfället. Alldeles för mycket att avhandla och jag orkar inte sortera tankarna tillräckligt.

Jag kan dock meddela att det mullrar utanför båten och det är blixtar överallt. Hamnen är totalt knökfull och båtarna ligger utanpå varandra, säkert 4 i bredd på de flesta ställena. Vi ligger på Kuheli och har en tysk båt på andra sidan. Tilläggningen var hemsk men varken person eller båt tog skada.

Jag fortsätter skriva imorrn bitti om jag känner mig mer peppad. Då kanske inspirationen återkommit.

Godnatt.