Nya bekantskaper

Hejsan och god morgon!
Jag skrev tidigare i Lanzarotes grupp på couchsurfing att jag letade efter folk att hänga med och prata spanska med. En tjej som hörde av sig heter Jen och kommer från Singapore. Hon föreslog att vi kunde ses och att hon kunde lära mig typ Spanise (minns ärligt talat inte stavningen) som är en mix av spanska och kinesiska. I lördags sågs vi och det var ypperligt trevligt. Hon bjöd in mig för lunch och höll på att skada oss bägge två med exploderande frityrolja. Maten blev i alla fall bra, hennes katter var rätt söta och jag lärde mig nog en del spanska i alla fall.

Igår blev jag kontaktad för att agera cykelkonsult åt Jen. Hon hade fått nys på en begagnad cykel och i slutändan köpte hon den. Efter affären gick i lås lagade hon typ kinesiska tapas som smakade rätt underligt om sanningen ska fram. Det smakade inte illa, men det smakade inte direkt gott heller. Jag åt ändå med god aptit eftersom jag gillar att äta. Hur som helst, vi pratade lite om astrologi och hon sa att hon ofta drogs till manliga skorpioner av någon anledning. Jag tyckte det var rätt festligt och nu grubblar jag lite om det kan finnas något gemensamt med de tjejer man tyckt om genom åren.

Det var förresten fler som kontaktade mig via couchsurfing och idag kommer två tjejer från Madrid som ska sova på båten en natt. Jag vet inte så mycket om dem och får återkomma med vad som sker, men Luca lär väl få flytta ut ur slottet temporärt så att jäntorna kan slagga där framme.

Kram då!