Förberedelser

God förmiddag!
Solen skiner och vi har sovit länge. Jag vill kliva upp tidigt men skyller dessa sena starter på min hals. Klart man ska vila om man ska friskna till.

Livet här är inte så spännande för tillfället. Vi är mest på båten, bryggan, eller Kuheli. Sofia ska förberedas för nästa etapp och eftersom jag exempelvis brutit sönder motorluckan finns det mycket jobb att utföra. Filtren på motorn lär väl också bytas och eftersom båten läcker in lite vatten på babord sida där Marcus sover kan det verka rimligt att försöka täta läckan.

Det finns en annan svensk båt här i närheten. Emma heter båten och besättningen Markus och Emelie. De är väldigt trevliga och på kvällarna sitter vi i lag och pratar. Igår på Kuheli eftersom barnen bakat pizza och velat bjuda.

Mer än så har jag inte just nu. Vi bockar av grejer på att-göra-listan och närmar oss avfärd. Vädret kanske släpper oss på lördag.

2 thoughts on “Förberedelser

  1. Hej!
    Ser på marinetraffic att ni ligger granne med en pampig segelbåt, Lionheart. Hur många mannar behövs för att hissa deras segel tro?

  2. Hej Isak & Marcus,
    hoppas vädret blir bättre för er. Själva har vi rekat småbåtshamnen & fyren i Porto samt Lissabons kustlinje och kan meddela att det ser bra ut.

Comments are closed.