Veckans padelrapport

Det var tänkt att vi skulle spela fotboll i Stugun igår, men den blev uppskjuten eftersom det plötsligt blev Brittvinter här i Östersund. Jag hade skrivit ett inlägg som nästan var färdigt, men det lägger jag på hyllan. Synd, för det var rätt bra.

Eftersom matchen blev inställd spelade vi padel istället. Ovan ser ni ett försök från mig att ta en bra bild. Cykeln är med, Lucas är med och det är snö med. Det var även snö precis vid en av kortsideväggarna vilket påverkade spelet markant några gånger.

Min ordinarie matchpartner har tyvärr gått och fått rejäla ryggproblem. Han har mycket ont vilket så klart är jobbigt att se som kompis. Det är också tråkigt eftersom vi håller på med en padelresa i stil med Åshöjden som nu är i farozonen. Det finns nämligen ett divisionsspel här i stan, med nio divisioner och 72 lag. Vi började i sjuan och fick hoppa upp till trean på grund av våra sanslösa förmågor. Nu ser läget ut som följande:

Vårt lag heter SLK, vilket är kort för Sönderlegendkungarna. Det är ett rätt tramsigt namn såklart, men skit samma. Som alla kan se ligger vi rätt bra till för tillfället, men vad är det värt utan min främste kumpan? Vad vore Åshöjden utan BÅDE Jorma och Edward? Har ni förresten sett den serien som gick på TV? Bagarn överträffade inte direkt sig själv som skådis vill jag minnas.

I veckan fick jag alliera mig med en spelare från divisionen under (Mats) för att möta Family Guys som då hade samma poäng som oss (8). På något sätt lyckades vi slå dem med tre set. Av den anledningen ligger vi nu bra till för att kvalificera oss.

Nu måste jag till Jämtkraft arena. Hej då!