Slumber party

I morse skulle en kompis börja arbeta mycket tidigt. Min bostad ligger väldigt nära hans arbete och vi beslutade oss för att han skulle töve hos mig. Det blev en väldigt bra avslutning på helgen! Vi ägnade oss åt lite fix i lägenheten, vi såg ÖFK spela och vi fikade olika saker. Faktiskt underhöll vi oss också med lite spel och dobbel, men det är ju Satans påfund och inget jag egentligen rekommenderar.

I morse kokade jag gröt, vi sa roliga saker och sen var det tack och hej. Lägenheten är annars ofta ett från umgänge isolerat ställe. Jag funderar på mitt boende en del. Kollektiv? Större lägenhet med någon inneboende? Antagligen kommer ingenting att förändras, men min situation just nu är inte optimal.

När jag flyttade till Östersund bodde jag hos en polare rätt länge. Det var väl egentligen varken bättre eller sämre än hur jag bor nu, men vissa saker var mycket bättre och vissa saker var mycket sämre. Jag saknar det inte, men jag skulle inte heller ha något emot att gå tillbaka till det sättet att bo.