En bra dag

Nu är det helg! För mig personligen innebär det inga större förändringar från vardagen, men det är ändå trevligt! Jag ska sparka fotboll och kanske göra något annat kul i dagarna.

Idag har solen skinit och det har varit en krispig dag i Kramfors. Jag var på biblioteket och lånade två seglingsböcker samt misslyckades med att skriva ut några papper jag behövde för det stundande mötet med kommunens representant Karin. Turistbyrån kunde dock hjälpa mig och med nävarna fulla av böcker och dokument dök jag punktligt upp vid min blivande arbetsgivares portar. Jag och Karin pratade en liten stund och hon skulle meddela rektorerna i kommunen att mina tjänster stod till deras förfogande. Hon gjorde det antagligen omgående efter att jag klivit ut i den tidiga solnedgången, för innan jag var hemma några minuter senare hade jag ett missat samtal från Gudmundråskolan. De ville ha dit mig onsdag och torsdag nästa vecka och jag tackade naturligtvis ja. När vi pratat färdigt ringde en kvinna från Ytterlännässkolan och frågade om jag kunde jobba där nästa onsdag, men jag fick förstås avböja. Tydligen är jag stekhet på arbetsmarknaden!

Utöver att ha blivit headhuntad har jag också ringt en viss Simon i Kalmar som 2012 seglade till Australien med en mindre båt än min. Han var fantastiskt trevlig och hjälpsam och vi pratade 45 minuter innan vi fick avbryta. Jag fick lite nya perspektiv på långseglandet och känner mig peppad och glad! Det fanns dock mycket mer att prata om och Simon ska jag absolut ringa igen!

Nu ska jag och far dricka te.
So long,

Isak