Arbetslös och andra nyheter

Jag har inte arbetat hemskt mycket under min tid i Jämtland, men jag har inte heller varit helt utan inkomst. Största delen av mitt jobb har varit i Almåsas skidbacke. Under de senaste dagarna har det dock töat och antagligen finns det inte mer att göra där borta. Alltså är jag väl arbetslös igen? Det blir nog skönt i några dagar i alla fall. Jag har ju ändå mitt projekt att jobba på. Det ska jag återkomma till alldeles snart, jag ska bara först nämna några andra grejer som hänt.

Båten är ute på annons igen. Jag har redan fått några mail även om de är av olika karaktär. En person framstod som otrevlig och tyckte jag var ”jävligt optimistisk” som la ut den för det pris jag gjorde, vilket jag kanske är. En hörde sig för angående byte av båt och någon annan ville mest diskutera långsegling.

Jag har köpt en flygbiljett till Lanzarote. Det blev väldigt billigt, under 500 kronor från Arlanda, så jag köpte den mest för att ha möjligheten. Men som det verkar nu behöver jag cykeln för välgörenheten och det känns även rätt i kroppen. Ifall jag flyger blir det den åttonde april.

Detta omnämnande av cykeln för mig tillbaka till mitt projekt, som genom ödets nyck rusat vidare utan engagerad inblandning från min sida. En kompis från universitetet som jag träffade i förmiddags, Marie, har dragit i några trådar och jag är i stort sett bokad för en intervju med tidningen 100 procent Östersund när jag är tillbaka med cykeln från Kanarieöarna. Hon snackade även om en eventuell sponsor, men det får jag återkomma om när jag vet mer.

Emils bror Kristoffer har även tipsat om fler cykellopp som verkar intressanta, så ifall det blir succé deltar jag i fler evenemang än Storsjön runt.