Nazaré

P1010277

Emil har anlänt. Ännu har jag ingen bild på honom, men det kommer kära, fina, ädla medmänniskor! Även på vår avokadokärna som mår så bra här på båten.

Innan Emil kom hann jag, Jascha och Hugo med en sväng på staden och upplevde den som riktiga turister. Vi och de pensionerade tyskarna gjorde precis samma saker. Den enda skillnaden var att vi använde benen istället för de tyska luftkonditionerade bussarna för att föflytta oss i staden.

P1010286

Vi tog bilder från dramatiska klippor, drack kaffe, tittade på stadens kyrka (som hade en gudstjänst på tyska) och pratade alla möjliga sorters utländska.

P1010279

Det är en väldigt gemytlig och av Tyskland halvt belägrad stad. Tydligen kan man hitta typ världens största vågor här också, och galna surfare som vill överleva i dessa. De är så stora att det åker omkring vattenskotrar för att dra upp farten för surfarna.

P1010305

Det ska snart dra in mer starka vindar från söder, så vi blir nog här ett tag. Jag och Emil har pratat om att eventuellt testa att surfa, men det är nog med livet som insats, så vi ska nog försöka någon annanstans längs den portugisiska kusten.

Jascha lämnar båten imorrn, efter flera veckor här. Vi ska väl ha någon sorts avskedsfest ikväll.

One thought on “Nazaré

Comments are closed.