Utsikt

Enligt SMHI ska det vara halvklart här i Östersund och jag tycker nog att det stämmer rätt väl med aktuell situation. Utanför fönstret är det ljust och snön ligger som en matta över allting. Emil har åkt på jobbet och jag har haft sovmorgon som till sist avbröts av ett skrämmande sms från folktandvården som gjorde att jag blev tvungen att vakna till och agera.

Så är livet på hemmaplan tydligen. Jag har varit hemma i cirka nio dagar och jag trivs alldeles utmärkt! Kroppen mår bra och jag känner mig hemskt tillfreds. Ungarna på Gudmundråskolan verkar vara glada att ha mig tillbaka och jag är glad över att få träffa dem igen också. Jag letar med rätt stor framgång (tror jag i alla fall) jobb i Östersund och snart är jag redo att slå ner mina bopålar antingen i Östersund eller Kramfors. Just att slå sig till ro är en ganska liten process med tanke på att allt jag äger i Sverige ryms i min ryggsäck.

Antagligen kommer jag inte skriva så mycket här på bloggen, men av diverse anledningar kände jag mig hågad idag måndag. Vi får se när nästa ryck kommer. Ha det fint alla så ses vi!