Spoilerfri World Padel Tour

Hej! Jag blir galen på att få padelturneringarna spoilade på diverse sätt, och antagligen är jag inte ensam! En regnig eftermiddag skapade jag följande oas för likasinnade. För att få detta att fungera på din dator (även mobil?) måste du göra följande:

  1. Fixa en VPN. Jag rekommenderar Hola VPN som jag använder i Chrome. KLICKA HÄR för länk. Det finns massvis av lösningar självfallet.
  2. Trolla bort tidslinjen från Youtube. Om du vill hoppa framåt eller bakåt i videon får du använda piltangenterna (håll in för att snabbspola). Jag använder tillägget Anticipation for Youtube and Twitch. KLICKA HÄR för länk. Jag har inte testat andra tillägg, men det gör jobbet.
  3. För total säkerhet rekommenderar jag också ett tillägg för att dölja relaterade videor på Youtube, eftersom det kan dyka upp massvis av spoilers i det fältet innan man hunnit slå på full screen. KLICKA HÄR för en länk till ett annat tillägg för Chrome som löser det. Det kan vara värt att avaktivera detta tillägg när du är klar om du senare vill känna igen Youtube över huvud taget.
  4. Aktivera tilläggen och uppdatera Youtube (tryck på F5) för att säkerställa att ditt system är fully functional. Utan det första tillägget kommer du inte komma åt matcherna över huvud taget eftersom Viaplay har köpt rättigheterna i Sverige. Utan det andra tillägget kommer du att se hur mycket som är kvar av matchen vilket gör dig orolig och irriterad. Det tredje tillägget behöver jag inte förklara igen va?

När du löst det rent webbläsartekniska är du redo för det du sett fram emot, alltså själva matcherna. Här finns en länk till vardera match, utan dumma thumbnails som spoilar något. Varje länk motsvarar en match. Har du otur pladdrar de spanska kommentatorerna om något resultat från föregående match, men kolla på dem i kronologisk ordning så är du home safe! Här kommer också mitt slutgiltiga tips: öppna länken du vill komma åt i en ny flik och låt den ”ladda klart” innan du klickar på fliken. För mig tar nämligen tillägget några sekunder på sig för att dölja tidslinjen, och det vill jag inte ska hända er andra!

Här är matcherna från Adeslas Open 2020!
Damer:

Herrar:

Här är matcherna från Vuelve a Madrid Open 2020!
Damer:

Herrar: