Pounded by the sea

Hej!
Idag spöregnar det. Vi såg naturligtvis att det regnade innan vi gick mot Wifi-erian, men trots det hoppade vi i vanlig ordning över regnbyxorna och nu sitter Emil och beklagar sig över den kommande urinvägsinfektionen.

Vi testade att bli manglade av havet igår. Det gick bra, eller vad man nu ska säga. Vi hyrde varsin bräda med tillhörande våtdräkt och gav oss ut i vågorna som var betydligt mindre nybörjarvänliga än dagarna innan. Vi paddlade omkring lite tafatt och blev överspolade gång efter annan som uppvärmning. Efter att Emil nästan lyckats stå på knä på brädan och jag i alla fall överlevt anstormningen var det dags att öka insatsen, så vi paddlade och stångade oss ut en bit.

– Jaha, då var det dags att dö. Varför tog vi oss ens ut hit?

– Ja, visst är det konstigt? Kul att lära känna dig i alla fall.

Sen kom en våg och sköljde iväg mig och mitt ekipage hela vägen upp på stranden. Jag klarade mig faktiskt väldigt bra och tog ingen skada. Emil klarade sig ännu bättre och höll sig flytande hela vägen in. Han var överlag rätt skicklig och lyckades stå på brädan flera gånger. Min kontroll var betydligt sämre eftersom jag gång på gång körde ner nosen i vattnet och sedan tappade allt. Men det var roligt. Efter tre timmar gick vi hem och käkade kex.

I övrigt händer inte så mycket. Vi kliver upp, äter frukost, tränar och äter. Sedan tar vi det lite lugnt och så passerar väl dagarna. Ibland går vi och köper mat.

Imorgon ska vi faktiskt gå på promenad till grannbyn och fika. På kvällen får vi besök på båten av en couchsurfare eller två. Det är lite lösa boliner fortfarande gällande den saken.

Ha det bra!