Post weekend

Tjena!
Jag tänkte uppdatera alla följare om de senaste dagarnas utveckling. Mitt vräkande av italienaren kommer först.
Det blev som alla förstår ett ganska tafatt utkastande på grund av det som i folkmun kallas för mitt goda hjärta. Jag sa till killen att han inte riktigt kunde stanna på båten eftersom jag bara ville hänga med Emil utan att ta hänsyn till utländska språk eller luffare, men lade också till som en klausul att han absolut kunde lämna sin ryggsäck på båten under dagen, samt att han var välkommen att sova på båten ifall han inte hittade något bättre alternativ. Båda dessa klausuler utnyttjade förstås den världsvane vagabonden. Han försvann iväg på förmiddagen och dök sedan upp ungefär lagom till middag och sov sedan natten på båten innan han försvann för gott. En fin kompromiss kan jag tycka. Alla verkade rätt nöjda med upplägget och det är väl så man gör affärer?
I fredags var det fest. Teresa hade bjudit in oss till något grottsystem där det var fullt pådrag med liveband och DJ och folk och fä. Jag, Emil och Igor följde med och hela kvällen slutade med taxi framåt morgonkvisten, borttappade telefoner och Igor hann även med en svavelosande salva svordomar på ren polska som ingen förstod någonting av.
Vi har även hunnit med att åka till ön La Graciosa, eller La Cappriciosa som Emil kallade den, och gått omkring på stranden. Teresa hade en bekant som seglat dit sin lilla segelbåt och vi åt en överdriven mängd söta pastejer, bullar och tårtor på flytetyget.
Det var en kort resumé av det som hänt sedan sist. Detaljerna uteblev uppenbarligen på grund av bristande inspiration. Jag tror dock att den är på väg tillbaka.