På andra sidan

Vi kom fram! Klockan fyra eller så i natt, efter ungefär 3,5 dygn på havet så anlände vi till La Coruna. Jag är väldigt sliten efter nätter med lite sömn, men det är sista dagen med Marcus och då finns ingen tid att vila.

Jag återkommer med reflektioner om överseglingen och livet. Nu kaffe och vidare promenader i staden.

4 thoughts on “På andra sidan

  1. Såg tidigt i morse att ni var över och i hamn, kändes bra för oss här på hemmaplan ☺ ☺ Undrar varför Marine traffic funkar som sämst (inte alls) när man som mest vill se var ni är? Av det googlande jag gjort har jag fått uppfattningen att signalen (positionen) ska sändas med radio så det borde väl inte bero på ”täckningen”. Någon sjöbuss eller annan som kan förklara?
    Ha det bra så hörs vi!

  2. Hittade svaret själv på vesselfinder.com, FAQ: Räckvidden för AIS-teknologin (automatiskt identifikations system) 30 – 50 sjömil offshore. Begränsad räckvidd alltså, Långt ute till havs = syns inte. Då vet jag.

  3. Hej!
    Bra jobbat! Vi fann er position ganska nära spanien, så härligt att det gick bra. När började du dricka kaffe?
    /Kram

  4. Kul att ni tagit er fram till norra Spanien och de trakter jag bodde i när jag var på resande fot. Har dålig koll på den tänkta resrutten men det finns ett ställe som heter islas ciés inte alltför långt bort från där ni är nu (i rìa de Vigo) som är jäkligt häftigt om ni har vägarna förbi!

Comments are closed.