Köttbullsfest

DCIM100GOPRO
DCIM100GOPRO

Vi var tidigare på Ikea och köpte svenska produkter för att skapa en rejäl och tvättäkta köttbullsmiddag. Den genomförde vi igår med stor framgång. Emil var köksmästare och hanterade upplägget på ett utsökt sätt, medan jag själv bara hjälpte till att rulla bullarna och röra i såsen. Maten blev väldigt god. Vi blev väldigt mätta och jag kände att jag är djupt insyltad i ett karnevoriskt liv för tillfället. Jag är väldigt svagt disciplinerad märker jag. Fast jag inte personligen tycker vi bör äta så mycket djur har jag de senaste dagarna konsumerat både nötkreatur, svin, fjäderfän och fiskar. I och med detta inlägg tänker jag meddela att så icke ska vara fallet längre. Nu blir det skärpning och förbättring. Kikärtor och broccoli istället för oxfilé och revbensspjäll.

Jag vet inte om det är rekylen efter den alldeles för stora köttbullsfesten som har gjort oss totalt slöa, men i dag verkar vi inte kunna få någonting gjort. Emil är helt utslagen och vill bara kolla på Pistvakt och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig för och kollar på Pistvakt istället för att bestämma mig för någonting särskilt.

En vecka kvar till total ensamhet på Sofia förresten.

2 thoughts on “Köttbullsfest

  1. Tyckte att cykelvideon var delvis bra. Mycket sevärd iaf :). Skönt att Guillerme åkte utan att det blev nåt intermezzo etc :). I Stockholm blåser det. Och Sjögat har blivit bedrövlig på FIFA

Comments are closed.