Hembärge för de hemlösa

Tjena igen!
En natt i ensamhet blev det i sin helhet, för nu har jag beslutat att låta Luca (italienaren!!) kvarta på båten igen. Det passar nog honom alldeles utmärkt, för han meddelade nyss att han hade hamnpolisen efter sig i natt. Det i sin tur kan jag förstå, för han viskade till mig att han tjuvsovit inne i en båt som användes för att smuggla sprit mellan kanarieöarna och Marocko. Eftersom ägaren till denna båt tydligen inte hade rent mjöl i påsen så kände Luca att han inte heller behövde ha det.
Men en så kallad official från marinan sökte upp honom idag och undrade var han egentligen sov. Han lät delge att han sov hos smugglaren. Då ringde myndighetspersonen upp smugglaren som inte hade någon aning om att han hade nattligt besök på spritgondolen. Under tiden samtalet förflöt tog Luca ett snabbt beslut och smög helt sonika bort från alltihop och hoppades att allt skulle lösa sig självt på något sätt. Det gjorde det ju också i och med att jag erbjöd slottet på Sofia.

Jag återkommer om denna pärs. Men enligt hans egen utsago är han sjukgymnast och vi har pratat om att mjuka upp min stela kropp och göra lite yoga. Han pratar också någon form av spanska, så jag tror vi kommer ha stort utbyte.

Kramar härifrån!

TILLÄGG: Just innan jag skulle trycka publicera kom en annan bohem. Han har haft en egen båt i marinan, men såvitt jag förstår det har han nu sålt den och ska också agera hemlös. Vad är det här? Hur tänker de? Jag kan väl bara fråga så får jag, och även ni, veta.