Ändringar

image

Hej!
Vi är i Nynäshamn och jag har äntligen fixat lite med hemsidan. Nu finns en ny sida tillgänglig via menyn som heter ”Vår position” och den kan man trycka på för att se en karta från Marinetraffic med fokus på min båt. Jag la även in en liten ruta på förstasidan till höger, men den ser inte bra ut och jag vet inte om jag kommer ha den kvar. Jag hoppas det underlättar för de som frågat om det går att se var jag befinner mig i realtid. Det ska påpekas att själva tjänsten från Marinetraffic inte är perfekt och positionen uppdateras inte hela tiden. Men för tillfället är det vad jag kan erbjuda.

Det kommer att bli ytterligare några förändringar på hemsidan när jag känner att jag har tid och lust att pyssla med det, men nu kan jag inte direkt säga hur det blir. De som är intresserade får väl klicka omkring lite emellanåt.

Resrutten har också förändrats lite grand med tanke på att vi övergivit alla tankar på Gotland. Vi kommer att segla söderut härifrån i ett tempo vi känner är behagligt. Men det drabbar ju ingen och behöver knappt nämnas. Vi mötte upp med Rikard och Björn här i Nynäshamn och enligt de hade det blåst uppemot 15 m/s igår. Jag tyckte det lät mycket men så kan det säkert ha varit.

Okej. Jag ska skriva något mer festligt om själva resan antagligen imorgon och planera lite mer för den första rörliga bilden som ska dyka upp här. Men nu är det snart godnatt. Bilden är förresten från dagens segling mellan Utö och hit. Det gick mycket bra även om det regnade intensivt mot slutet.

Godnatt!