Tvära kast

Hej!
Jobbet jag med stor frenesi och entusiasm sökt är som kommunikatör på Länsstyrelsen. Tillsammans med Ida har jag författat ett CV och personligt brev som jag tyckte blev bra. På tisdag förmiddag ska jag på arbetsintervju. Jag blev mycket glad då jag fick det beskedet.

Efter förra inlägget skrev jag att jag skulle avsäga mig platsen på lärarprogrammet. Jag skrev också att jag skulle dammsuga, vilket jag gjorde. Men när jag skulle ta telefonen och ringa till Dalarna kom jag av mig, och istället tänkte jag att jag skulle testa lärarutbildningen en termin. Sannerligen är jag obeslutsam och nyckfull. Just nu, med arbetsintervjun i siktet, vill jag dock bara få tjänsten på Länsstyrelsen, köpa mig ett par Birkenstock och lära mig dricka kaffe (inte helt sant). Och distansera mig till skolväsendet.

I övrigt har jag koll på grejerna. Se!
1) Båten är fortsatt uthyrd via Airbnb men i December kan man inte hyra den för då tänker jag eventuellt vara där själv.
2) Kroppen är inte skadad. Ikväll spelar vi bortamatch mot Stugun och jag ska göra mitt yttersta för att vinna fruktkorgen – och matchen.
3) Renoveringen av lägenheten går väldigt sakta. Men väldigt sakta är bättre än stillastående. Båten gick också rätt sakta vill jag minnas?!