Två veckor kvar

Nu är jag 33 och typ en gammal gubbe, även om jag inte riktigt känner mig som en gammal gubbe. Idag är det match mot IFK Östersund, och det har av någon kallats för ”årets ödematch”, vilket inte riktigt är sant. Men det låter dramatiskt kanske. En elev på skolan ska spela där, och han kunde inte för sitt liv förstå att jag spelade i Offerdal. När han till sist accepterat det sa han typ att han skulle döda mig, vilket var underligt. Jag sa till honom att det inte lät särskilt trevligt, och långt ifrån fair play. Då gjorde han det där tecknet som visar att man håller koll på någon. Ni vet, när man pekar på sina ögon och sedan på någon annan (i det här fallet mig då).

Jag har hittat en person som ska hyra lägenheten, men jag orkar typ inte för mitt liv städa ur den. Jag hatar sådan städning. Men jag är ledig på måndag, så jag hoppas att det ska bli min stora fixardag.

Ikväll är det en fest med 90-talstema. Jag har köpt en klänning som jag ska ha på mig. Det känns roligt.

Som rubriken och min nedräknare säger så är det bara två veckor kvar till jag åker till Kramfors och därifrån vidare. Det känns ännu roligare än kvällens fest.