Tecken från Rådhusgatan

garderob

Jag var inne här på hemsidan och bloggen igår för att kolla en sak, och vips fick lust att publicera något. Jag har köpt en bostadsrätt i Östersund som jag vårdar med oerfarna men ganska ömma händer. Fast ärligt talat är händerna inte så ömma, för de river mest och sliter. Som bilden visar slet jag nyligen loss ett större stycke tapet än jag räknat med och innan dess slog jag sönder allt puts på tegelväggen. Men någonting i mig är ändå ömt gentemot denna min nya bostad. Jag har en säng i köket och stopp i avloppet och lever rätt spartanskt antar jag. Fast med tanke på att jag sover i en egen säng för första gången på typ tre år så lever jag i lyx. Det är väl helt enkelt en fråga om perspektiv.

Båten Sofia är kvar på Lanzarote och hyrs just nu ut via Airbnb. Det täcker kostnaderna för båthyran och lite extra. Kanske åker jag ner dit till hösten. Eller så gör jag det inte. Min tanke är fortfarande att få henne såld, men just nu är jag inte särskilt stressad över den grejen eftersom allt fungerar bra (än så länge).

Förhoppningsvis återkommer jag hit med lite jämnare mellanrum. Förhoppningsvis hittar jag en riktning för mina skrifter här så att det inte blir alltför spretigt. Men det får vi se ifall jag överhuvudtaget återvänder. Jag hoppas det, vilket jag alldeles nyss skrev. Tack!