State of badning v.26

Vecka 26 är klar och jag vill bara skriva en kort uppdatering med tanke på hur dramatisk den förra texten blev. Vi hade fortsatt fantastiskt väder, och det var lätt att bada – som det förstås alltid är.

  • Anders Wilsson – Vilken comeback! Trots förstörd armbåge, mitella och grusade förhoppningar tog Anders bara EN dags vila innan han åter var i böljan blå. Så jobbar en riktig badlegend!
  • Emil Kvarnlöf – Emil hade en intressant vecka. Han visade prov både på entusiasm och orutin när han i Nulltjärn tappade sina kalsonger/badbyxor under en underwater undressing vilket juryn såg med blida ögon på. Det piggade upp, även om liknande misstag i förlängningen antagligen inte är till hans fördel. Tidigare i veckan valde också Emil att knuffa i Isak från bryggan på ett otroligt föredömligt sätt. Det ska bli intressant att följa upp fortsättningen för Emil!
  • Jens Johansson – I förra veckans State of badning funderade juryn på vilken väg Jens skulle ta. Han valde rätt. Jens har badat obönhörligt! Han har fortfarande lite att jobba på från hopptornet, men Jens har en intressant teknik för att få av kalsongerna medan han har badbyxorna på sig, så där har alla fans en nykomling att spana in.
  • Isak Engström – Är i riktigt god form och badar till höger och vänster. Bjuder inte på många överraskningar, men höll i veckan en liten lektion kring konceptet TTB, tid till bad, för övriga badare. Åhörarna tyckte inte att det var så intressant dock. Isak gjorde under veckan årets första bad-från-båt.
  • Simon Kvarnlöf – Verkar i år göra det som saknats tidigare, nämligen att bada bra även i varmt vatten. Kungen av sub-sixteen tog både morgon- och kvällsdopp i Nulltjärn och skrattade hjärtligt när hans brors kalsonger sjönk ner i bråddjuåpet. Bra vecka av Simon!
  • Per Persson – På instagram visade Per upp några bilder där han avnjöt ett riktigt kalldopp i smältvatten. I övrigt vet juryn inte hur Per skött sig, men det ser lovande ut för sommarpojken.

Tack för mig! Simma lugnt så ses vi om en vecka!