Sommaruppehåll

Jaha då var det dags att sätta pennan till bladet igen, eller hur man nu säger. Situationernas tillstånd kräver nästan att jag infogar en tabell va? Äh, jag kan hoppa över det. Offerdals IF leder i alla fall fotbollsfyran, vilket är unheard of. En poäng före IFK Östersund ligger vi, trots att vi förlorade matchen mot dem med 2-1. Jag stukade foten för några veckor sedan dock, så jag har näppeligen haft någon inverkan på våra avslutande matcher.

En stukad fot ger så klart en stukad själ, men saker och ting börjar ljusna för mina anklar och liktornar. Jag kan i alla fall spela padel rätt obehindrat nu.

Mina dagar som arbetare är slut. Antagligen kommer jag att hitta något att jobba med i slutet av augusti, men fram tills dess är jag ledig. Jag, och många andra, kallar det för sommarlov. Det ska bli skönt!

Familjen från Kramfors är här just nu, men alla utom jag sover. Det är nog därför jag sitter och skriver. De sover rätt länge, tar rätt god tid på sig med saker och ting och frukosten är nog inte färdig förrän vid 12.00. Skönt på sätt och vis.

Hejdå!