Sommaren är kort

Nu är uppehållet slut i serierna jag så idogt rapporterat från. Padeln är igång igen och SLK ångar på. Vi vann första matchen. På onsdag möter vi våra bittra rivaler Game, Set & Mats i en tidig seriefinal.

Fotbollen gick väldigt bra fram till förra veckan också. Först förlorade vi mot Järpen med 4-3 på ett extremt snöpligt sätt. För några dagar sen förlorade vi också mot Ope med 4-3. Om vi ska vinna serien nu krävs det att rätt mycket ska gå rätt.

I helgen har vi haft några tramsiga timmar i padelhallen. Vi var fem personer, så vi roterade på ett kaotiskt sätt för att hålla alla nöjda och glada. Ganska snart började alla olika lagkompositioner namnges, främst av Emil, vilket jag tyckte var barnsligt roligt. SLK var ju etablerade sedan innan, men helgen såg födseln av bland annat Wild hogs, Barndomsvännerna, Padeleros, Buksvågrarna, Sparkärlek (med artistnamnen Kassakon och Spargrisen), Oldtimers, Livets ord och Brüschorna. Det var en lyckad session, och kanske skulle vi ordna en riktig americano-turnering för att kröna det bästa paret.

Angående min kommande resa ska jag meddela att det om cirka 30 minuter kommer en människa för att kolla in lägenheten. Toby har fixat boende ”in a quite posh area of London” för veckan jag ska vara där.