On top of the world

I bakgrunden leder PSG mot Real Madrid med 2-0. Lägenheten är mörk och Emil babblar på om någon frukost han eventuellt ska äta i morgon. ”Då kanske jag kliver upp kvart i.” säger han. Jag säger inte så mycket eftersom jag skriver denna reportagiga inledning.

Jag är a homeless bum för tillfället. Lägenheten blev hastigt och lustigt uthyrd till en student som jag hoppas kommer att vårda boendet i alla fall i paritet med hur jag själv gjort det. Jag ska sova några nätter på Emils soffa, några hos Lucas och i alla fall en hos Sudden innan jag avreser.

I dag har varit en mycket bra dag! Jag var en rebellisk vikarie på hemkunskapen och lät alla elever steka pannkakor. Oset och röken låg tät där i salen och efteråt var jag tvungen att lägga typ två timmar på att återställa ordningen. Jag hade förbrukat ordinarie lärares förtroende, alla ägg som stod att finna i skolan och även ganska mycket socker. Ungarna älskar socker.

Efter jobbet var det dags för padelligan igen. Den är varje onsdag. Jag och Wilsson skulle möta det där paret som lite hånfullt skrattat åt mig när jag pratade om den där seriefinalen för två veckor sedan. Vi vann med 3-0 i set. När det var över köpte jag pizza till mig och Emil för att fira att alltihopa med hemlösheten och padeln och så.

Nu ska jag vila och imorrn kanske jag äter frukost med Emil beroende på om han ska göra det eller inte. Hej då.