Livstecken från GC

Måndag morgon och flera ljusår tills det ljusnar. Bröderna Edlund snarkar förtroendeingivande till höger och vänster. Vi har haft två ypperligt fina dagar här på ön. Det enda lilla smolket i bägaren är någon form av sandvind från Sahara som skymmer solen, men den mojnade stundtals igår så att vi alla tre gladeligen kunde bränna våra bleka kroppar.

Vi har inte gjort många knop. Vi spelar schack, minigolf och förhoppningsvis snart pingis och biljard. Golfarna Edlund har faktiskt haft problem med att stoppa vinnarmaskinen och sjöbusen Isak, men förhoppningsvis drabbas de av toppform snart. Schackpartiet var väldigt festligt. Marcus hade ett härligt positivt tänk där han bortsåg från alla hot jag kunde komma för att istället lägga tiden till att kontra med damen. Tidigt ledde det till att jag med en argsint, högrepsförsedd bonde slog ut både löpare och häst medan mina motståndare tänkte att situationen skulle lösa sig själv och istället fokuserade på en slug attackräd med den svarta damen. Senare i matchen ville Marcus göra någon liknande offensiv manöver då han faktiskt var så pass hotad att det var schack, men till sist besinnade han sig, lämnade den nu utschasade damen på vänstra flanken och avvärjde hotet på hemmaplan. Kanske blir det fler drabbningar på det överdimensionerade fältet framöver.

Jag vet inte om jag skrivit detta i något tidigare inlägg, men min båtmentor Ralf är här. På ett hotell alldeles nära. Ralf är en av gubbarna som hjälpte mig med båten när jag köpt den i Västerås. Mitt hjärta fröjdades storligen när jag fick veta att han var här och förhoppningsvis ska vi ses idag. Han föreslog middag ikväll.

Nu ska jag kila till frukosten och försöka hitta vatten, livets dryck. Har blivit några droppar för lite av den varan så nu ska jag fylla på.

Hasta luego!