Block, padel och sånt

Hej!
WordPress har förändrats sedan jag var här sist. Tydligen ska jag lägga till BLOCK! Vi får väl se huruvida jag väljer att lägga till några BlOCK eller om jag kanske låter de geometriska figurerna vila till en annan gång.

För tillfället i livet verkar jag mest vara intresserad av att spela padel, så det är också vad jag gör. Å andra sidan är jag också intresserad av att äta något annat än havregrynsgröt till frukost, men det lyckas jag inte med. Det finns också andra grejer jag är intresserad av att göra, som jag inte gör. Exempelvis har jag flera gånger under skapandet av denna text raderat ut svordomar. Jag tänker att jag är mer stilfull, taktil och snillrik om jag utesluter de svavelosande orden, även om någon barbarisk och vildsint del av mig vill skriva ut dem med FETADE VERSALER!

Hur som helst, padel tycker jag är roligt. Har ni spelat det? Lämna då en kommentar där ni skriver typ ”Ja, padel är roligt. Ska vi spela någon gång?”. Här i Östersund kan man spela på två ställen (snart tre). Det finns en utomhusbana vid tennishallen som är gratis att boka, så där har vi spelat många timmar under påsklovet. Det har varit väldigt bra väder och mycket trivsamt att slå den där bollen hit och dit så gott man kan. Jag ska lägga ut en bild från den där banan kanske. Då får jag nog på samma gång lära mig om de där BLOCKEN WordPress förespråkar.

Det verkar som att jag hade en bild på datorn som på något sätt relaterade till min text, så jag la till den (jag behärskar redan BLOCK?). Det där är en bild på padeln jag använder. Den är mycket snyggare än min förra. Även dyrare om sanningen ska fram. Men inte så mycket dyrare, för jag köpte den begagnad.

Visst ni förresten att det heter EN racket och inte ETT racket? Det tycker jag känns helt fel, men som den språkpolis jag är rättar jag naturligtvis in mig i ledet.

Tack för mig! Det var roligt att skriva lite igen! <3