Tillbaka till framtiden

En ny bussresa. Jag lämnar oktoberfest i fred och därhän för tillfället och blickar framåt. Egentligen är det väl klokast att uppskatta nuet, men det känns som det här inte är någon festlig dag, så jag tar mig hellre med fantasins hjälp in i framtiden. Där är allt glatt och livet lite enklare. Där cyklar jag faktiskt och sitter inte bara på de här smockfulla bussarna mil efter mil.

Jag kommer kliva av i Darmstadt, tarmstaden, där min farbror bor och jobbar för tillfället. Jag stannar nog minst två nätter och slickar såren efter dagarna i München. Cykeln ska tvättas, en plan för den närmsta tiden ska läggas upp och jag ska nog testa lite klassiskt turistande i stan. Jag ska även sätta mig in i hur kartan här på bloggen fungerar. Jag har inte ens kollat in den än, men jag tycker om tanken i alla fall.

Jag ska även återgå till att skriva lite mer och bättre. Det har varit roligt än så länge och vissa verkar hålla sig uppdaterade och ger mig snälla kommentarer som uppmuntrar mig att fortsätta.

Hörs snart igen då!

Isak

One thought on “Tillbaka till framtiden

  1. Tjena Isak!
    Kul blogg! Ser ut som att du behöver lite renlevnad och timmar på hojjen nu efter att ha kikat på dina bloggbilder! Ha det gott på resan! / Pär Wallgren

Comments are closed.