Snabba ryck

Jag lämnade detta…
image
till förmån för detta
image
Vi sitter på ett café med snabb uppkoppling och jag firar med en bildkavalkad!

Jag började min resa på 800 meters höjd över havet, och då blir det en del nerför till havet. Det gick i ett nafs och plötsligt befann jag mig i Benidorm, Spaniens första charterort. Riktigt hemskt. Stora köpcentrum fjärran från bergets lugn och ro. Där mötte jag i alla fall Kajsa och Jenny som jag ska umgås med ett dygn eller så.
image
Det var en fin morgon innan jag lämnade familjen. Jag var ombedd att göra pannkakor en gång till. Och att spela upp lite av den svenska musiken jag hade på min iPod. Stämningen i köket blev påtaglig! Daniel vred upp volymen till max och vi lyssnade på Bullet, Europe, 220 volt och Hellacopters. Barnen sprang omkring och spelade luftgitarr och skrek okontrollerat av tanken på nya pannkakor. Daniel visslade och uttryckte att han blev sugen att resa till Sverige, och den feta smeten fräste förtjust i gjutjärnspannan.

Efter lunchen packade jag ihop mina pinaler och gjorde klart för vad som blev ett sentimentalt farväl. Aurora utgjöt tårar och kramkalaset pågick länge och väl. Nya pussar från barnen och fåren bräkte sina hejdå från kullarna.

Det har varit lärorikt och roligt uppe på farmen. Jag har varit för lat gällande spanskan men lärt mig mycket andra nyttiga grejor som jag inte förväntade mig på förhand. Nu är det dags för nya utmaningar.

Ikväll ska jag på rysk balett.

Från havsutsikt med uppkoppling,

Isak