Raw food i Hamburg

image
Till middag har jag ätit någon form av pumpapuré med hackad broccoli. Värden i min första couchsurfingupplevelse är vegan och har ställt spisen i källaren, till förmån för ett kylskåp där hon har sojayoghurt. Jag undrar vad frukost innebär här. Kanske får jag smyga i mig en snickers på toaletten för att inte försmäkta. På toan saknas för övrigt toalettpapper, för ett system med tvättbara trasor tycker hon är fördelaktigare. Därför hoppas jag innerligt att min mage inte reagerar alltför kraftigt  på den vitamin- och mineralmättade purén som jag ivrigt svalde efter en lång dag i Hamburg.

Det här inlägget har redan en viss raljerande tendens märker jag. Värden är väldigt trevlig med fina värderingar och det har varit roligt att uppleva alltihop. Vi har cyklat omkring och tittat på diverse grejer i denna stad som i mitt tycke är för stor.

Det känns lite konstigt att jag nu ska övernatta hos någon jag inte känner alls, mer än att hon gillar pumpapuré då. Fast på ett sätt är det väl inte alls så konstigt. Mina tankar är väldigt oklara angående det här och jag får kontemplera detta fenomen mer framöver.

En annan sak vill jag också kommentera. Ramvik verkar gått och vunnit divison 5 så hertzlichen grattis! Kanske piper jag bort till Reeperbahn och firar framgången på distans.

Bis bald!