Klar för avfärd

Hej! Detta blir en kortis. Jag skrev på ett mästerverk nyss som tyvärr försvann när jag skulle infoga en bild. Offerkoftan är ful och jag borde inte klä mig i den. Alltså låter jag denna fadäs gå i graven efter detta offentliggörande.

Jag har gjort klart allt med cykel, energikakor och sparsmakad planering. Det känns roligt att få komma iväg igen. För länge har jag nu svävat i visshet och bekvämlighet, och nu lockas jag av nya upplevelser! Ikväll ska jag couchsurfa efter bara några mils cykling, men efter det är resan oklar. Jag ska nog cykla längs Rhen, antagligen på tyska sidan och svänga till höger in i Franrike innan alperna. De känns onödigt backiga och tunga.

Jag och Mats har varit på tur med bilen även igår och det var prima. Vi åkte längs det som kallas Bergstraße och besökte två städer. Till Heidelberg, där vi avslutade, vill jag igen! Där fanns ett magnifikt slott, visserligen i ruiner, och en fin gammal innerstad med kullerstenar och gränder. Vill man känna sig som Bellman och gå från krog till krog så tror jag absolut på denna stad! Slottet som låg ovanför staden hade en fin utsikt.

image

Om min värd ikväll har internet lär jag göra mig hörd igen. Jag har flera saker jag vill skriva och nu får det vara nog att skjuta sådant in i framtiden (vilket jag i och för sig gör nu genom att inte skriva det på studs. Dårskap).

Må vädret och vinden vara med mig,

Isak